Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák, 4* wellness hotelek Magyarországi szállások listája

Székesfehérvári szállodák és akciós hotelek szobafoglalása

Székesfehérvár Fejér megye székhelye, mely félúton Budapest és Balaton között, a közép-Dunántúli régióban helyezkedik el. Az egykori Alba Regia az egyik legnagyobb történelmi múltú magyar város: hajdan királyi székhely, ma nemzetközi ipari központ, iskolaváros és százezrek által látogatott idegenforgalmi központ. A székesfehérvári szállodák és hotelek az év minden szakaszában várják az idelátogatókat. Tekintse meg a kínálatunkban szereplő 3 és 4 csillagos székesfehérvári szállodák és hotelek akciós ajánlatait, foglaja le már ma hotelszobáját a HotelTelNet ingyenes online szobafoglalási rendszerében.

Székesfehérvár megyei jogú város a Dunántúlon, a Közép-Dunántúl régióban, Fejér megye székhelye. Az egyik legnagyobb múltú magyar város, hajdani királyi székhely. Félúton Budapest és Balaton között fekszik. Királyok koronázási és temetkezési helye, törvénykezési napok, országgyűlések, valamint a nevezetes Aranybulla kihirdetésének színhelye. Az egykori Alba Regia ma nemzetközi ipari központ, iskolaváros és százezrek által látogatott idegenforgalmi központ. A történelmi belváros az elmúlt századok történeti illusztrációja is lehetne. Székesfehérvár barokk gazdagságát jelzik az egyház építészet és festészet remekei és méltóságteljes paloták. A belváros rekonstukciója keretében egész háztömbök, utcarészletek kapták vissza eredeti szépségüket. A hajdan szerbek lakta Rácváros újjáépítését Európa Nostra-díjjal értékelték. A Szent István Király Múzeumot a volt jezsuita rendházban alakították ki. Alba Regia középkori eredetű címerében nyitott városkaput láthatunk. Ez a nyitottság jellemzi a várost ma is: tárt kapukkal és magyaros vendégszeretettel várják a látogatókat.

Székesfehérvári szállodák és hotelek:

Hotel Platán Székesfehérvár A 3 csillagos Hotel Platán Székesfehérvár történelmi belvárosától 5 perces sétaútra, csendes, zöldövezeti környezetben fekszik, tökéletes szálláshelye a városba látogató üzletembereknek és turistáknak egyaránt. A Hotel Platán 28 vendégszobájának mindegyike légkondicionált. A szálloda légkondicionált étteremmel, szaunával és zárt, kamerával megfigyelt parkolóval is rendelkezik.

Hotel Magyar Király Székesfehérvár Székesfehérvár legújabb és egyben legpatinásabb szállodája, a Hotel Magyar Király kívül-belül átalakítva, széleskörű szolgáltatásokkal várja ismét vendégeit! A Magyar Király szállodában légkondicionált szobák, közel 400 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, egy három részre szekcionálható rendezvényterem, egy díszes trónterem a kiemelt események kiszolgálására, drink bár, borozó helyiség a pincében, wellness szolgáltatások, mélygarázs, valamint egy hangulatos étterem áll a vendégek rendelkezésére.

Hotel Novotel Székesfehérvár A 4 csillagos Hotel Novotel Székesfehérvár szálloda Székesfehérvár történelmi belvárosának szélén található, 96 légkondícionált szobával és Cote Jardin étteremmel várja vendégeit. A szálloda mind az üzletemberek, mind a turisták számára alkalmas kiindulópont. A város közvetlen környezetében ideális kiránduló célpontok találhatók.

Vissza a főoldalra