Székesfehérvár szállás lista - 3* akciós hotelek Székesfehérváron
Telefonszám: +36-1-2279614
Hoteltelnet logo
Akciós szállodák hotelek szobafoglalása
Székesfehérvár szállás lista - 3* akciós hotelek Székesfehérváron
Szabad szoba kereső  EN
 
DE
 
FR
 
IT
 
ES
 
 
HU Székesfehérvár szállás lista - 3* akciós hotelek Székesfehérváron
 
PL
 
NL
 
SE
 
RU
 
RO
 
 

Székesfehérvári szállodák és akciós hotelek szobafoglalása

Székesfehérvári szállodák és akciós hotelek szobafoglalása
Székesfehérvári szállodák és akciós hotelek szobafoglalása

Székesfehérvár Fejér megye székhelye, mely félúton Budapest és Balaton között, a közép-Dunántúli régióban helyezkedik el. Az egykori Alba Regia az egyik legnagyobb történelmi múltú magyar város: hajdan királyi székhely, ma nemzetközi ipari központ, iskolaváros és százezrek által látogatott idegenforgalmi központ. A székesfehérvári szállodák és hotelek az év minden szakaszában várják az idelátogatókat. Tekintse meg a kínálatunkban szereplő 3 és 4 csillagos székesfehérvári szállodák és hotelek akciós ajánlatait, foglaja le már ma hotelszobáját a HotelTelNet ingyenes online szobafoglalási rendszerében.

további információk

Székesfehérvár

Hotel Platán*** Székesfehérvár - Akciós Platán Hotel Székesfehérváron

Hotel Platán*** Székesfehérvár  * * * Székesfehérvár
A 3 csillagos Hotel Platán Székesfehérvár történelmi belvárosától 5 perces sétaútra, csendes, zöldövezeti környezetben fekszik, tökéletes szálláshelye a városba látogató üzletembereknek és turistáknak egyaránt. A Hotel Platán 28 vendégszobájának mindegyike légkondicionált. A szálloda légkondicionált étteremmel, szaunával és zárt, kamerával megfigyelt parkolóval is rendelkezik.

Hotel Platán*** Székesfehérvár - Akciós Platán Hotel Székesfehérváron  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalásHotel Magyar Király**** - Akciós wellness hotel Székesfehérváron

Hotel Magyar Király****  * * * * Székesfehérvár
Székesfehérvár legújabb és egyben legpatinásabb szállodája, a Hotel Magyar Király **** kívül-belül átalakítva, széleskörű szolgáltatásokkal várja ismét vendégeit! A Magyar Király szállodában légkondicionált szobák, közel 400 fő befogadására alkalmas konferenciaterem, egy három részre szekcionálható rendezvényterem, egy díszes trónterem a kiemelt események kiszolgálására, drink bár, borozó helyiség a pincében, wellness szolgáltatások, mélygarázs, valamint egy hangulatos étterem áll a vendégek rendelkezésére.

Hotel Magyar Király**** - Akciós wellness hotel Székesfehérváron  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalás


Akciós csomagajánlatok: 2 darabHotel Novotel**** Székesfehérvár - AKCIÓS Novotel Székesfehérvár

Hotel Novotel**** Székesfehérvár  * * * * Székesfehérvár
A 4 csillagos Hotel Novotel Székesfehérvár szálloda Székesfehérvár történelmi belvárosának szélén található, 96 légkondícionált szobával és Cote Jardin étteremmel várja vendégeit. A szálloda mind az üzletemberek, mind a turisták számára alkalmas kiindulópont. A város közvetlen környezetében ideális kiránduló célpontok találhatók.

Hotel Novotel**** Székesfehérvár - AKCIÓS Novotel Székesfehérvár  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalás
© 2002 - 2021 www.hoteltelnet.hu Magyarország Telefonszám / fax: +36 (1) 227-9614   email:info@hoteltelnet.hu
Hoteltel Kft. | Travel Hotels partners | Aff | Adatkezelési szabályzat


Google

WWWAkciós szállodák